Välj område

Häst

Dags för Sweden International Horse Show

international horses how 2015 malinbj Malin Baryard Johnsson 2015 Granngården

Malin Baryard Johnsson, sportchef för Sweden International Horse Show.

Med start på torsdag och fram till söndag samlas häst-Sverige under några härliga tävlingsdagar med bland andra Stjärnornas hoppning som populärt inslag. Granngården finns på plats, pratar foder och bjuder på en mäss-tävling!

Sweden International Horse Show och Friends Arena slog förra året publikrekord. Årets program bjuder på flera nyheter och en hel del sportsliga uppdateringar. Förutom att förra årets stora succé inomhusfältävlan nu får en permanent plats i programmet på torsdagskvällen presenteras bland annat en ny typ av hoppklass: Sweden Masters på söndagskvällen.

Stjärnornas Hoppning under Sweden International Horse Show är ett av de mest populära inslagen under hela showhelgen. Stjärnornas utbildning till tävlingsryttare är också ett tv-program: Stjärnhoppningen, i Barnkanalen/SVT. I år kommer bland annat programledaren Richard Olsson, musikern Doreen, Oscar Zia och Lisa ”Misslissibell” Jonsson tävla.

stjarnhopparnahorseshow2015 Granngarden Stjärnornas Hoppning Sweden International Horse Show 2015

Årets tävlande i Stjärnornas Hoppning under Sweden International Horse Show 2015: Anders Ankan Johansson, Richard Olsson, Behrang Miri, Doreen Månsson, Lisa Misslissibell Jonsson, Oscar Zia och Happy Jankell.

På plats finns Granngården som i sin monter berättar om nyheter på hästfoderfronten. Kom och prata foder med våra foderexperter!

Vinn weekend i Göteborg

Under mässan har vi en tävling där du kan vinna fina priser – bland annat en weekend för två på Gothenburg Horse Show 27–28 mars 2016. Ta mig till tävlingen!


Vill du också läsa?