Välj område

Kundklubb

Glad Påsk önskar Grannliv-redaktionen!

 

Granngarden_Tradgard_Produkt_Sa_112_1Än finns bara årets trädgårdsdrömmar i tanken, men i väntan på resultatet njuter vi av några tävlingsbidrag i vår pågående Trädgårdskalender-tävling. Samtidigt önskar vi Glad Påsk!

För många är påsken en helg med trädgårds- och gårdsarbete. Stängsel ska ses över, köksland grävas och planeras, frön införskaffas. Om du är osäker, hittar du just din Granngårdenbutiks öppettider här. Väl inne i värmen efter en dag i trädgården kan det vara roligt att pröva något nytt, här hittar du några av läsarnas påskrecept.

För att planera sin odling är det många som använder en trädgårdskalender. Nu kan du vinna en i vår tävling genom att skicka in din egen trädgårdsbild. Här ser du några av de fantastiska bidrag som kommit in hittills. Glad Påsk önskar vi på Granngården och Grannliv-redaktionen!


Vill du också läsa?