Välj område

Katt

Läsarnas egna: badkatten Troja

Granngarden-vinnare-fototavl-TrojaUnder åren har det kommit in många vackra bilder till Grannliv. I en fototävling 2011 vann Maria Andersson presentkort och en kamera för sin vinnande bild på sin katt Troja. En katt med en egenhet…

I omröstningen 2011 fick läsarna rösta och när målsnöret passerades fanns det en bild som hade överlägset flest röster. Marias badande katt Troja.
– Min katt Troja är en Bengal som älskar att bada med mig i Storsjön i Östersund där vi bor. En kväll i somras när var där med min dotter och hennes katt passade jag på att ta lite bilder. Väl hemma såg jag att just den här blev extra bra, berättar Maria i segerintervjun i Grannliv 4/2011.

Merparten av de bilder som kommit in till redaktionen under åren finns samlade under fliken Läsarnas egna bilder på bloggen. Här hittar du fler fantastiska bilder som den Maria tagit.


Vill du också läsa?