Välj område

Hund

Rätt tillskott till aktiva hundar

Aktiv hundHoppa, springa, träna – att aktivera sin hund är viktigt för hundens fysik men även för dess mentala hälsa. Aktivitet skapar också känslomässiga band mellan ägare och hund.

En hårt arbetande hund kan jämföras med en elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Om det uppstår brister kan det leda till att hunden presterar sämre och får svårare att återhämta sig. Working Dog är en serie tillskott speciellt utvecklade för aktiva, arbetande hundar inom jakt, drag och agility. Tillskottet ges när det vanliga fodret inte räcker till och ger de extra näringsämnen som behövs för att bygga upp muskler och kondition, eller om man vill ha högre uthållighet på sin hund. Golden retrievern Alice tar en paus mellan sina arbetspass och njuter av solen.


Vill du också läsa?