Välj område

Trädgård

Köp växter online hos Granngården!

Köp dina växter online.

Avenbok är en av våra mest älskade häckar. Med sin sirliga grönska och blad som torkar in på vintern har den ett högt prydnadsvärde för både stora och små trädgårdar.

Växter, träd, buskar och plantor går numera enkelt att köpa på nätet. Du får mycket att välja mellan och kan i lugn och ro titta på bilder, beskrivningar och jämföra priser.

Att köpa växter online har förenklat för många trädgårdsentusiaster. På granngården.se kan du beställa över 1 000 olika växter och det är lätt att välja storlek på allt från små perenner och häckplantor till stora alléträd. Du kan också köpa klätterväxter, prydnadsträd, prydnadsbuskar, bärbuskar och rosor online. Det ger dig större valmöjligheter än i traditionella växtbutiker som ofta bara har de minsta plantorna inne. Beställer du växter online får du dem hemlevererade direkt till dörren eller till ditt närmsta utlämningsställe, smidigt och enkelt utan att smutsa ner bilen eller hyra släpvagn. När du fått växterna ska du packa upp dem genast och helst sätta dem i vatten minst ett dygn innan plantering.

FÖRBERED DIG FÖR VÄXTLEVERANS:

  1. Köp hem jord och gödsel från nätet eller i butik.
  2. Se till att du har de trädgårdsredskap som behövs för att plantera växterna.
  3. Gräv gropar eller diken för växterna enligt planteringsanvisningarna.
  4. Kontrollera att du har vattenslangar och kopplingar för bevattning.
  5. Ta fram hinkar, kärl eller påsar att förvara växterna i tills du planterar
    dem i marken.

Vill du också läsa?