Välj område

Hus & hem

Så tar du hand om dina gummistövlar

Ta hand om dina gummistövlar.

Stövlar är dina vänner året runt i vått och torrt. Men för att de ska hålla genom regn och rusk i alla årstider så behöver du sköta om dem. Här får du tips på hur du tar hand om dina gummistövlar så att de håller längre.

Välj gummistövel efter aktivitet och behov

 Ett par sköna och varma gummistövlar är ett måste både vår och höst. Välj en stövel efter aktivitet, olika stövlar är lämpade för olika behov. En del passar för mer arbetskrävande situationer i skog och mark, i stallet eller för vandring till exempel, och andra är mer lämpade för lättare fritidsaktiviteter.
Oavsett hur du använder din stövel så behöver de skötas om för att hålla länge.
Tar du för vana att sköta dem på rätt sätt kommer du kunna ha glädje av dem i många år.

Fem par gummistövlar från granngarden.se .

Från vänster: Sulman Storsjö är en slitstark och rymlig allroundstövel med greppsäker sula. Lilly Winter från Tretorn är en stadig stövel i naturgummi med en lite ruffare känsla. Neon Plus Barn är en modern barnstövel i snygg design som passar såväl under vår och höst som vinter. Sulman Storsjön en slitstark och rymlig allroundstövel med greppsäker sula. Siljan är en halvhög fritidsstövel från Sulman med god passform och formgjuten sula.

 

Tips och råd om hur du tar hand om dina gummistövlar

I den här filmen får du tips och råd av Ronny Marklund butikschef Granngården Arboga om hur du ska ta hand om dina gummistövlar så att de håller länge.


Vill du också läsa?