Välj område

Smått och Gott

Hylla din pappa på söndag

Fars dag

Den 13 november är det dags att uppmärksamma våra pappor igen. Passa på att skämma bort din pappa eller samla familjen och bara umgås. Vill du ge din pappa något som verkligen kommer till användning så har vi de rätta presenterna!

Vissa avfärdar mors dag och fars dag som kommersiella jippon. Men vi på Grannliv älskar högtider och tycker att de förgyller livet! De flesta pappor brukar uppskatta att göra något med familjen så varför inte samla ihop nära och kära för en brunch eller en middag?

Fars dag började liksom mors dag att firas i Sverige i början av 1900-talet. Idag är det fler som köper något till mors dag och anledningen till det går förmodligen långt tillbaka till när kvinnorna tog hand om allt hushållsarbete och det var männen som stod för försörjningen.

Vill du ge din pappa en present tycker vi att du ska skippa den traditionella slipsen och istället ge något som verkligen blir använt. Här är några tips från Granngården.

sockor701. Sockor för torra varma fötter

Polars varma och smidiga yllesockor passar i alla skor och håller fötterna torra och varma!

 

handskar_702. Handskar med bra grepp

Vad sägs om en greppvänlig syntetläderhandske för skönt uteliv? De här handskarna från Tegera har foder i fleece vilket garanterar varma händer och ett diamantmönster för bästa grepp.

Stihl motorsåg3. Maskiner från STIHL

Granngården har ett stort sortiment av tyska STIHLs produkter. Det är ett av de bästa varumärkena för bland annat motorsågar, trimmers och lövblås.


Vill du också läsa?