Välj område

Tävling

Vinn boken Odla ekologiskt

Odla Ekologiskt av Eva Robild Massolit förlag

De godaste grönsakerna odlar du själv. Nu har du chans att vinna den nya boken Odla Ekologiskt här på Grannliv!

Oavsett vilken nivå du väljer på din ekologiska odling tar du ett steg mot giftfri mat, en bättre miljö och en hållbarare livsstil. Nu får du lära dig mer om hur du gör i den nya boken från Massolit förlag: Odla Ekologiskt av Eva Robild.

Eva Robild författare

Eva Robild

På köpet lär du dig mer om din trädgård inte minst om jorden, där allting börjar, men också om dina hjälparbetare i den ekologiska trädgården: blomflugelarver, småfåglar, mykhorriza-svampar och några miljarder organismer till.

Odla ekologiskt är den sjätte boken i serien Gröna fingrar. Med enkla och handfasta tips, vackra bilder samt ren och skär odlingslust guidar Eva Robild dig från idé till handling.

Eva Robild är frilansjournalist, författare och hängiven trädgårdsmänniska som brinner för hållbart odlande. Hon har skrivit ett tiotal trädgårdsböcker och är även redaktör för SVT:s Trädgårdsmåndag.

 

Tävling!

Odla ekologiskt av Eva RobildVi lottar ut tre exemplar av Odla ekologiskt av Eva Robild (Massolit Förlag, 2016). Det enda du behöver göra är att mejla ditt bästa odlingstips till grannliv@granngarden.se senast den 29/3 2016. Skriv ”Odlingstips” i ämnesraden för att tävlingsbidraget ska komma fram och ange även din postadress dit boken ska skickas om du vinner. Lycka till!


Vill du också läsa?