Välj område

Hus & hem Paula W Lundberg

Minnesbilder från sommaren

gardsbackensm3

Om solen går ner röd, då blir det en fin morgon…

Var årstid har sin tjusning och frågar ni mig så tjusar sommaren mest… Jag brukar samla på minnesbilder. Om jag hamnar i en situation som jag tycker väldigt mycket om, så brukar jag ta en minnesbild av just den händelsen.

Jag samlar extra många minnesbilder sommartid. Bilderna är sedan perfekta att plocka fram under smällkalla vintern när man behöver lite extra värme.

Sommaren 2014 var, som ni säkert också kommer ihåg, alldeles extra solig och varm. Sällan har vi haft en sol som givit oss så många dagar av njutbar värme. Vi på Gårdsbacken flyttade till och med ut sängen i trädgården under den allra varmaste perioden och sov under bar, underbar himmel. Där och då samlade jag många minnesbilder.

Tyvärr är dessa minnesbilder svåra att dela med sig utav, hur gärna jag än skulle vilja, då de endast finns memorerade i mitt inre. Ni får istället hålla tillgodo av lite andra sommarbilder som jag har fotat under den gångna sommaren.

Jag har bläddrat i mitt bildarkiv och plockat ut några händelser som ger mig lite extra värme i hjärtat. Hoppas att de kan ge Er lite värme också.

gardsbackensm8

Fame njuter av att svalka tassarna i vattnet…

gardsbackensm2

Gårdsbackens vita, vackra gåshona stångas med ett bi…

gardsbackensm13

Lamningsperioden är en underbar tid…

gardsbackensm7

Trädgårdshallonen trivdes utmärkt i den varma solen…

gardsbackensm10

Ett av mina bästa sommarminnen är när Danne och Fame vinner en av Sveriges största IK2-tävling i vallning…

gardsbackensm4

Med blåbärsblå fingrar…

gardsbackensm11

Rallarrosen lyses upp av kvällssolen…

gardsbackensm1

Maria nyckelpiga lyfter från min hand och jag önskar en lika underbar sommar 2015…

Själv sluter jag ögonen och minns…

Paula och Dan på Gårdsbacken gästbloggar på Grannliv vecka 45–48. Vill du läsa fler av deras gästblogginlägg sedan tidigare, klicka här, eller besök Paula och Dans egen blogg Gårdsbacken.


Vill du också läsa?