Välj område

Gårdens djur Paula W Lundberg

Champis har blivit kaninfar

Vi har länge velat ha en liten tronarvinge till Champis och äntligen är C Junior född. Han kommer att flytta till oss på Gårdsbacken inom kort, när han är redo att lämna sin kaninmamma.

gardsbackencj3

Vi har träffa C Junior och han är bedårande söt… Och han är mycket busig… Det bådar gott!

Champis är en mycket speciell kanin. Vi kan berätta för er som inte hört talas om honom förut, trots att vi faktiskt marknadsför honom som världens mest kända kanin, att hans framgångar började för ett par år sedan, då vi filmade honom när han vallar får. Filmen la vi ut på Youtube. Det är en av Champis mest unika egenskaper, han beter sig som en vallhund och han har en vilja av stål, ett enormt självförtroende och har definitivt inte förstått sin kroppsliga litenhet. Han väger nämligen endast lite mer än ett kilo men sätter sig upp mot vilken storbagge som helst utan att tveka en sekund. I sina egna ögon är han förmodligen mer en elefant än en liten dvärgkanin.

SAMSUNG

Champis charmade världen med sin förmåga att valla får…

Filmen på Champis har idag över 3.3 miljoner visningar på YouTube och nästan 110 000 delningar på Facebook. Vi har ett engelskt bolag som sköter våra affärer i samband med rättigheterna på filmen om Champis. Senast i raden av intresserade så hörde Cesar Millan, i dagarna, av sig till oss för han vill ha med filmen i TV-inspelningen av Cesar Millan Live som för tillfället spelas in. Cesar har tidigare använt filmen under ett par års turnerande, runt om i världen. Champis tog världen med storm och nyhetsmedia från alla delar av världen hörde av sig till oss och ville visa Champis in action. Vi har hur måååånga historier som helst om Champis, men de tänker jag inte ta nu…

gardsbackencj1

C Junior tycker också mycket om torkade brödkanter, Champis favoritföda.

Champis börjar tyvärr närma sig tio år och därför så har vi länge velat ha en avkomma efter honom. Nu har det varit lite turer fram och tillbaka och vem sa att kaninavel var enkelt… Läs mer om detta på Gårdsbackens egen blogg. Men trots alla dessa turer så föddes äntligen vår efterlängtade C Junior och mycket snart kommer han att flytta till oss på Gårdsbacken. Jag hoppas och tror att Champis kommer att välkomna honom varmt och kanske ge honom ett och annat bra levnadtips.

gardsbackencj2

Välkommen till Gårdsbacken, CJ… <3

För oss är Champis -Kungen av Gårdsbacken, nu är prinsen född och det kommer att bli så spännande att se vilka egenskaper han har ärvt av sin unike, världsberömde kaninfar… Välkommen till världen och Gårdsbacken, CJ… <3

Läs även:

Champis – Kungen av Gårdsbacken

Champis, filmstjärnan

Champis och hans små vänner

Champis håller ordning på lammen

Paula och Dan på GÅRDSBACKEN gästbloggar på Grannliv vecka 45–48. Vill du läsa fler av deras gästblogginlägg sedan tidigare, KLICKA HÄR, eller besök Paula och Dans egen blogg GÅRDSBACKEN.


Vill du också läsa?