Välj område

Tävling

Ni vann varsin Thermacell!

thermacelltavling4Med den varma sommar det blev har myggplågan varit mindre än normalt, men det var ändå många som ville vara med och tävla om en egen Thermacell till fikabordet eller fjällturen. Här är vinnarna!

Strax under sexhundra bidrag kom in till vår tävling och alla hade koll på att en mygga kan komma upp i 2,5 km/timmen i flyghastighet. Stort tack till alla som ville vara med och tävla i en av våra populäraste tävlingar i år. Här är de tio lyckliga vinnare som får hem en Thermacell med posten. Grattis!

Per Jernström, Borlänge
Maria Christenson, Hyssna
Ann-Mari Wintherö, Västerås
Lena Johansson, Boden
Gabriella Vestin, Tidaholm
Mats Nilsson, Oviken
Elsa Einarsson, Örebro
Sigge Citron, Rottne
Eva Bengtsson, Falun
Roland Amborn, Knivsta

 


Vill du också läsa?